Back to top

GYIK

1. Milyen időszakban játszhatok a nyereményjátékban?

Ahhoz, hogy részt vehess a játékban, vásárolnod kell legalább egy darab promóciós csomagolású („Próbáld ki! Most visszakaphatod az árát!” jelzéssel ellátott), 100/108/112g-os Merci táblás csokoládét és a benne található 12 betű- és számkarakterből álló kódot 2018. szeptember 17 - 2019. február 28-ig (vagy a készlet erejéig) fel kell töltened a www.merci.hu vagy www.mercinyeremenyjatek.hu weboldalon.

2. Ki vehet részt a nyereményjátékban?

A nyereményjátékban kizárólag cselekvőképes, 18. életévét betöltött magyar állampolgársággal rendelkező, természetes személyek vehetnek részt.

3. Kik nem vehetnek részt a nyereményjátékban?

A Játékban a 18 év alatti, vagy cselekvőképességükben egyéb okból korlátozott, vagy cselekvőképtelen személyek még a törvényes képviselőjük útján sem vehetnek részt.

Továbbá:

 • a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok közeli hozzátartozói.
 • a Játék lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők (beleértve a magyarországi üzleteket,) és azok közeli hozzátartozói.
 • a Játékból ki vannak zárva a Megbízott valamint egyéb, a Játék megszervezésében és kivitelezésében részt vevő cégek alkalmazottai, és ezen személyek pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

4. Hogyan vehetek részt a nyereményjátékban?

Minden olyan, 2-es pontnak megfelelő személy részt vehet a promócióban, aki a promóció ideje alatt vásárol legalább egy darab promóciós csomagolású („Próbáld ki! Most visszakaphatod az árát!” jelzéssel ellátott), 100/108/112g-os Merci táblás csokoládét és a benne található 12 betű- és számkarakterből álló kódot feltölti a ww.merci.hu weboldalon.

Amennyiben a kódod nyertes, úgy meg kell adnod a pénzvisszatérítéshez szükséges adataidat: név, e-mail cím, bankszámla adatok: bankszámlaszám, a blokkon szereplő vételár, és fel kell töltened az oldalon a vásárlásodat igazoló blokk másolatát. Abban az esetben, ha nincs nálad még ebben a pillanatban a blokk beszkennelt vagy olvashatóan befotózott változata később is visszajöhetsz, és újra fel tudod tölteni ugyan azt a kódot, ekkor a rendszer a teljes regisztrációs folyamatot újra fogja kezdeni. 

5. Milyen gyakran játszhatok?

A nyereményjáték teljes időtartama alatt többször is részt vehetsz a Játékban, és a teljes időtartam alatt többször is nyerhetsz.

6. Milyen mértékű a visszafizetés?

A visszafizetés összege a megvásárolt promóciós merci táblás csokoládé blokkon szereplő vételára. A beváltott merci táblás csokoládé vételárát térítjük meg. Fontos tudnod, hogy ehhez, abban az esetben, ha nyersz, bekérjük az eredeti blokkod másolatát.

7. Sikeres részvétel esetén kapok-e visszaigazoló e-mailt?

Ha a kódod nyertes és megadod a szükséges adataidat, visszaigazoló e-mailben értesítést kapsz a sikeres beküldésről és le is ellenőrizheted, hogy minden adatot helyesen küldtél-e el nekünk. Amennyiben valamilyen hibát találsz a megadott adataidban jelezd bátran a nyeremenyjatek@popgroup.hu címen.

8. Milyen feltételeket kell betartanom a sikeres részvételhez?

A sikeres részvételhez az alábbi feltételeket kell betartanod:

 1. Csak saját nevedben, saját bankszámlával, e-mail címmel játszhatsz.
 2. Rendelkezned kell egy nyertes kóddal ellátott csomagolással.
 3. Amennyiben nyersz, helyesen kell megadnod az adataidat.
 4. Az eredeti, vásárlást igazoló blokkodat olvashatóan fel kell töltened az oldalon beszkennelve vagy befotózva, és meg is kell őrizned, amíg vissza nem kapod a vételárat. Ha nincs nálad a feltöltésed pillanatában még beszkennelve, vagy olvashatóan befotózva, úgy később is újra fel tudod tölteni ugyan azt a kódot, amivel nyertél és mellé a blokkod, mert az újra feltöltésnél a teljes regisztrációs folyamat megismétlődik.
 5. A feltöltésednek 2018. szeptember 17 - 2019. február 28. között kell megtörténnie, de a promóciós időszak előtti vásárlásokat igazoló blokkokat is elfogadjuk.

9. Melyik merci táblás csokoládékkal vehetek részt a játékban?

A Játékban résztvevő termékek:

 1. Merci táblás csokoládé - kávés-tejszínes 100 g,
 2. Merci táblás csokoládé - mandulás-mogyorós 100 g,
 3. Merci táblás csokoládé - marcipános 112 g,
 4. Merci táblás csokoládé - mogyorókrémes 112 g,
 5. Merci táblás csokoládé - tej 100 g,
 6. Merci táblás csokoládé - 72%-os ét 100 g,
 7. Merci táblás csokoládé - pralinékrémes 108g
 8. Merci táblás csokoládé - Bourbon vanília 100 g,

10. Meg kell őrizni a blokkot?

A blokkodat mindenképpen meg kell őrizned. Amennyiben nyersz, fel kell töltened a másolatát. De emellett fenntartjuk a jogot, hogy a vásárlás bizonyítékaként bekérjük akár az eredeti blokkot is annak érdekében, hogy ellenőrizhessük a részvételi feltételek betartását. Ha nincs nálad a feltöltésed pillanatában még beszkennelve, vagy olvashatóan befotózva, úgy később is újra fel tudod tölteni ugyan azt a kódot, amivel nyertél és mellé a blokkod ekkor a rendszer a teljes regisztrációs folyamatot újra fogja kezdeni.

11. Hogyan tölthetem fel a blokkomat?

Nyertes kód esetén kell feltöltened a blokkodat, ezt megteheted a regisztrációs felületen, de ne izgulj, ha nincs nálad a feltöltésed pillanatában még beszkennelve, vagy olvashatóan befotózva, úgy később is újra fel tudod tölteni ugyan azt a kódot, amivel nyertél és mellé a blokkod, ekkor a rendszer a teljes regisztrációs folyamatot újra fogja kezdeni.

12. Nincsen már meg a blokkom, részt vehetek ennek ellenére?

Nem, a blokk nélkül sajnos nem vehetsz részt a nyereményjátékban.

13. Problémám van a blokk feltöltésével, mit tehetek?

Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot a nyeremenyjatek@popgroup.hu címen keresztül, add meg a nyertes kódod, és írd le részletesen a problémádat.

14. Minek kell felismerhetőnek lennie a blokkon ahhoz, hogy érvényes legyen a részvétel?

A blokkon az alábbi adatoknak egyértelműen felismerhetőnek kell lenniük: Vásárlás helye, a vásárlás időpontja (promóciós időszak betartása), a megvásárolt merci táblás csokoládé és a vételár.

15. Mi a teendőm, amennyiben gyűjtőblokkom van?

Jogosult vagy a Játékban való részvételre olyan blokkal is, amelyen az árucikkek "gyűjtő"-ként szerepelnek azzal a kikötéssel, hogy ilyen esetben (ahol a termék megnevezése a blokkon nem szerepel) írasd oda a pénztárossal a megfelelő tétel mellé a merci termék nevét, értékét és az üzlet pecsétjével, valamint a pénztáros aláírásával igazoljátok a promóciós termék megvásárlását. Vagy kérj az eladótól egy tételes számlát (ÁFÁ-s számlát) és a számla sorszámával regisztrálj.

16. Még nem kaptam meg a visszatérített összeget.

A visszatérített összeget alapvetően minden nyertes résztvevőnek a lehető leggyorsabban átutaljuk a számlájára. Sikeres részvétel esetén ez 30 napon belül történik meg.

Ha ebben időszakban nem kaptad meg a visszatérített összeget, küldd el számunkra a nyertes kódod és a bankszámlaadatokat ismét e-mailben a nyeremenyjatek@popgroup.hu címre.

17. Kihez fordulhatok, ha további kérdéseim vannak?

Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot a nyeremenyjatek@popgroup.hu címen keresztül. A lehető leggyorsabban felvesszük veled a kapcsolatot.